- Anbefalet af Gunnar Christensens Planteskole   info@gcplant.dk

Om os

Haveglæde til alle

På Gunnar Christensens Planteskole producerer vi et bredt udvalg af haveplanter til havecentre i Skandinavien. Vi er kendt for vores gode kvalitet og vores brug af biologisk plantebeskyttelse.

Vores mission er: Haveglæde til alle

Derfor faldt det helt naturligt at blive forhandler af Crescent Gardens selvvandingskrukker med TruDrop™. At tiden var helt rigtig, blev bekræftet af den meget tørre sommer i 2018. Haveglæden har ind i mellem brug for lidt hjælp.
Du kan læse mere om det revolutionerende TruDrop™ System her.
Sådan kommer du hurtigt i gang Video.

Foruden selvvandingskrukker udbydes et meget stort sortiment af letvægtskrukker i lækre designs og spændende farver. Alle er stærke og vejrbestandige og af høj kvalitet genanvendeligt plast.
Du kan læse om vores 10 års garanti her.

Find nærmeste forhandler her

Drømmer du om plante succes?

Jesper Carl Corfitzen:

"Jeg kan ikke sige det nok: Drømmer du om plante succes, og drømmer du om mere tid til andre haveglæder end at vande, så skal du udskifte til Crescent Garden krukker med TruDrop system.

Selvvandingssystemet sparer mig for dyr tid og for bekymring om planterne i mit fravær. Under tørke holder de stadig i op til 42 dage uden påfyldning. – Med Truedrop sparer du også en masse vand og gødning, der måske bare ville være løbet ud af krukken.
– Og så er der ikke gået på kompromis med farvevalg og planter."

Jesper Carl Corfitzen, Haveekspert
Image